Διπλοί υαλοπίνακες ηχοθερμομονωτικοί.
Διπλοί ηχοθερμονωτικοί υαλοπίνακες παραγωγής μας, κατασκευασμένοι από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και πιστοποιημένοι με σήμανση CE βάση νόρμας ΕΝ 1279-2.

 

 

 

 

 

 


Ενεργειακοί υαλοπίνακες.
Ενεργειακοί υαλοπίνακες εισαγωγής μας, άριστης ποιότητας. με χαμηλό συντελεστή θερματοπερατότητας (Uvalue), μεγάλη διαπερατότητα ορατού φωτός (70%) και κορυφαία θερμομόνωση. Υπάρχει επίσης
και δυνατότητα πλήρωσης του διπλού ενεργειακού ηχοθερμομονωτικού υαλοπίνακα με αέριο ARGON, για επίτευξη ακόμα χαμηλότερου συντελεστή θερματοπερατότητας και περαιτέρω καλύτερης θερμομόνωσης.

 

 

 


Αλεξίσφαιροι υαλοπίνακες.
Αλεξίσφαιροι υαλοπίνακες παντός τύπου και για κάθε χρήση, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

 

 

 

 

 


Triplex υαλοπίνακες.
Αντιβανδαλιστικοί - αντιτραυματικοί υαλοπίνακες ασφαλείας Triplex (Laminated) για μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση πρόσκρουσης, κλοπής και αστικής ευθύνης. Συνδυάζονται με διπλούς ενεργειακούς ηχοθερμομονωτικούς υαλοπίνακες για επιπλέον ασφάλεια, ηχομόνωση και πλήρη προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία (UV) σε ποσοστό 97%.

 

 
Security υαλοπίνακες.
Υαλοπίνακες ασφαλείας Security (tempered) για πλήρη ασφάλεια από τραυματισμούς σε περίπτωση θραύσης. Χρησιμοποιούνται σε γυάλινες πόρτες καταστημάτων για αποφυγή πιθανών τραυματισμών σε περίπτωση θραύσης κατά την χρήση. Σε περίπτωση συνδυασμού με υαλοπίνακες Triplex(Laminated), παρέχουν την μέγιστη δυνατότητα ασφάλειας τόσο σε θραύση όσο σε πρόσκρουση και βανδαλισμούς.

 

 

 


Βιτρίνες καταστημάτων.
Υαλοπίνακες διάφανοι για κάλυψη προσόψεων καταστημάτων αποτελούμενοι είτε από απλούς λευκούς υαλοπίνακες, είτε triplex υαλοπίνακες, είτε Security υαλοπίνακες.

 

 

 

 


Γυάλινες Πόρτες.
Υαλόθυρες καταστημάτων αποτελούμενες κατ΄ αποκλειστικότητα από υαλοπίνακες security για αποφυγή τραυματισμών σε περίπτωση θραύσης κατα την διάρκεια της χρήσης χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με επιδαπέδιο μηχανισμό ιταλικής προέλευσης για εύρυθμη λειτουργία. Υπάρχει και επιλογή χρήσης υαλοπίνακα securite satine (αδιάφανου) για τοποθέτηση σε χώρους όπου απαιτείται αδιαφάνεια (τουαλέττες, ντουλάπες εσωτερικού χώρου, όπως επίσης και επιλογή χρήσης πλαϊνών μεντεσέδων αντί επιδαπέδιου μηχανισμού για λόγους αισθητικής.

 

 


Ντουζιέρες - Αμμοβολές.
Υαλοπίνακες securit λευκοί ή σατινέ για χρήση σε κατασκευή ντουζιέρας. Υπάρχουν ντουζιέρες αποτελούμενες μόνο από πόρτα εισόδου-εξόδου και ντουζιέρες αποτελούμενες από πόρτα και πλαϊνό-σταθερό υαλοπίνακα, τοποθετημένο με ειδικά στηρίγματα inox και πλαστικά παρεμβύσματα για πλήρη στεγανοποίηση.
Υαλοπίνακες Αμμοβολής σε πολλά σχέδια. Υπάρχει και δυνατότητα έγχρωμης αμμοβολής.

 

 

 


Υαλόθυρες-Φυσούνες.
Υαλοπίνακες securit κατά αποκλειστικότητα για αποφυγή τραυματισμών σε περίπτωση θραύσης, προσαρμοσμένοι σε ειδικό οδηγό αλουμινίου με ανοξείδωτα ράουλα που επιτρέπει την κίνηση κάθε υαλόθυρας ξεχωριστά, κρεμασμένα σε ειδικό προφίλ αλουμινίου που καταλήγει σε θέση parking, έτσι ουτως ώστε ο χώρος που καλύπτουν οι υαλόθυρες-φυσούνες να παραμένει εντελώς ελεύθερος και ανοιχτός.

 

 

 


Γυάλινα Κάγκελα.
Υαλοπίνακες κατ' αποκλειστικότητα Security ή Triplex, για κατασκευή γυάλινων κάγκελων. Η προτιμότερη και ασφαλέστερη κατασκευή για την εν λόγω κατηγορία, προτείνεται να είναι οι υαλοπίνακες securit και triplex μαζί, έτσι ώστε να παρέχονται τα μέγιστα επίπεδα ασφαλείας τόσο στην πρόσκρουση όσο και στην θραύση. Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης έγχρωμου φιλμ στην κατασκευή του triplex oύτως ώστε να προσδώσουμε στην κατασκευή το χρώμα που επιθυμούμε (είτε διάφανο- είτε αδιάφανο) Υπάρχει και η επιλογή κατασκευής στήριξης planar.

 


Γυάλινα Διαχωριστικά.
Υαλοπίνακες κατ' αποκλειστικότητα Security ή Triplex, για κατασκευή γυάλινων διαχωριστικών. Η προτιμότερη και ασφαλέστερη κατασκευή για την εν λόγω κατηγορία, προτείνεται να είναι οι υαλοπίνακες securit και triplex μαζί, έτσι ώστε να παρέχονται τα μέγιστα επίπεδα ασφαλείας τόσο στην πρόσκρουση όσο και στην θραύση. Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης έγχρωμου φιλμ στην κατασκευή του triplex oύτως ώστε να προσδώσουμε στην κατασκευή το χρώμα που επιθυμούμε (είτε διάφανο- είτε αδιάφανο).

 

 


Χρωματιστά Γυαλιά.
Τύπου Cathedral εκκλησιών, τύπου Antiglass καθώς και υαλοπίνακες πολύχρωμοι (για κατασκευές βιτρώ). Επίσης υπάρχει ειδικό δειγματολόγιο με πολλά χρώματα και αποχρώσεις για έγχρωμους υαλοπίνακες triplex.

 

 

 

 


Γυάλινα Σκέπαστρα.
Υαλοπίνακες κατ' αποκλειστικότητα securit ή triplex για κατασκευή γυάλινων σκέπαστρων ή δαπέδων Η προτιμότερη και ασφαλέστερη κατασκευή για την εν λόγω κατηγορία, προτείνεται να είναι και triplex και securit παράλληλη κατασκευή των υαλοπινάκων, ώστε να παρέχονται τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας και προστασίας τόσο στην πρόσκρουση όσο και στην θραύση. Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης έγχρωμου φιλμ στην κατασκευή triplex για να μπορέσουμε να προσδώσουμε στην κατασκευή το χρώμα που επιθυμούμε. Υπάρχει και η επιλογή στήριξης planar.

 

 

 


Γυάλινα Δάπεδα.
Υαλοπίνακες κατ' αποκλειστικότητα securit ή triplex για κατασκευή γυάλινων σκέπαστρων ή δαπέδων Η προτιμότερη και ασφαλέστερη κατασκευή για την εν λόγω κατηγορία, προτείνεται να είναι και triplex και securit παράλληλη κατασκευή των υαλοπινάκων, ώστε να παρέχονται τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας και προστασίας τόσο στην πρόσκρουση όσο και στην θραύση. Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης έγχρωμου φιλμ στην κατασκευή triplex για να μπορέσουμε να προσδώσουμε στην κατασκευή το χρώμα που επιθυμούμε.

 


Tέχνη και διακόσμηση - βιτρώ (vitraux).
Στην εταιρεία μας, λειτουργεί τμήμα κατασκευής και σχεδίασης vitraux (βιτρώ). Τα βιτρώ είναι από μόνα τους έργα τέχνης και αποτελούνται από πολλά μικρά έγχρωμα κομμάτια γυαλιού, ενωμένα μεταξύ τους με χαλκό και καλάι. Τα γυαλιά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους είναι χρωματιστά γυαλιά antiglass σε συνδυασμό colorscent (πολύχρωμα γυαλιά). Αυτός είναι ο πραγματικός τρόπος κατασκευής βιτρώ και όχι τα χρωματιστά βιτρώ (με μπογιά), τα λεγόμενα faux vitreau. Επίσης κατασκευάζουμε τις λεγόμενες "παραθύρες Πηλίου" που αποτελούνται από πατρόν ξύλου (κόντρα πλακέ θαλάσσης) σε διάφορα σχέδια και από χρωματιστά γυαλιά κολλημένα μεταξύ τους με σιλικόνη. Είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε παραδοσιακά σπίτια. Σε περιοχές του Πηλίου, στα μικρά παραθυράκια που υπάρχουν κάτωθεν της στέγης, και περιμετρικά του κτιρίου.

 


Καθρέπτες.
Υαλοπίνακες καθρέπτες άριστης ποιότητας και πιστού ειδώλου. Διατίθενται σε λευκό χρώμα και σε έγχρωμους (φυμέ-μπρονζέ). Επίσης διατίθενται και σε τύπο antique, δηλαδή έγχρωμοι με ακανόνιστες πινελιές (πιτσιλιές) άλλου χρώματος.